Flair

Kinderstoel met pneumatische lift

Bpa-, Phtalaten- en PVC-vrij Flair is een revolutionaire hoge kinderstoel. Hij combineert innovatieve functies met een duidelijk moderne stijl. De naadloze zit maakt het schoonmaken eenvoudig en de pneumatische lift zorgt voor moeiteloze hoogteverstelling.

Details

Het soepele zitkussen is water- en chemisch bestendig en makkelijk uitneembaar voor onderhoud. De zitpositie is gemakkelijk aan te passen. Flair is uitgerust met een verstelbare positie, een handig eetblad en hoogwaardige veiligheidsvoorzieningen waaronder een 5-puntsgordel en ussenstuk onder het dienblad dat de baby belet om onderuit te schuiven.

  • Innovatief design
  • Pneumatische lift voor eenvoudige hoogteregeling
  • Soepel verstelbaar in alle richtingen
  • Past gemakkelijk onder tafel
  • Naadloze zit voor eenvoudig onderhoud
  • Compact eetblad met vaatwasbestendig dienblad

Aanbevolen leeftijd: tot 4 jaar

De stevige voetbasis geeft Flair een unieke vorm die gemakkelijk te reinigen is en schuift eenvoudig onder de tafel. Flair glijdt in elke gewenste richting op zes urethane wielen zonder krassen te maken op de vloer, terwijl het handenvrij remsysteem de stoel eenvoudig blokkeert.
Flair’s pneumatische lift zorgt voor continue hoogte positionering, waardoor het gemakkelijk is om de stoel op de perfecte hoogte te zetten. De Flair kinderstoel met voetstuk is uiterst functioneel en stijlvol!

Foto's

Flair Flair Flair Flair Flair Flair

Vertel het verder

Uw naam:
Uw e-mail*:
Naam persoon:
E-mail persoon*:
Bericht:
* Verplicht in te vullen

 

Kleuren
Frog Pod Mini - Opbergkit voor badspeeltjes